HEALING GENNEM MUSIK

– healende klange og toner –
Bodil Lildholdt Rytz
intuitiv – spirituel pianist
TLF. 40 16 07 60

HEALENDE TONER OG KLANGE
Krop – Sind – Sjæl og Ånd

For ca. 5 år siden opdagede jeg, at de toner og klange, som jeg sad og improviserede og spillede på mit piano, havde et stærkt og healende effekt på tilhøreren – ikke blot følelsesmæssig – men også fysisk! Det fik mig til at undersøge det nærmere, hvilket kom til at betyde, at jeg i dag ikke blot ser mit spil som en hobby og til glæde udelukkende for mig selv – men som et arbejde, der bidrager til healing og forståelse af de healende elementer, der kan ligge i musikkens særlige lyde, toner og klange!

Alle mine lydbilleder og musiksekvenser ligger i dag frit tilgængelige på min hjemmeside – kig indenfor til et hav af kærlige toner og klange!

Kærlig hilsen
Bodil Lildholdt Rytz

webside: www.sacredbodysound.dk

følg mig på fbtilbage til oversigt