En beskrivelse der fortæller hvorledes INTUITION fik en afgørende rolle via kendskab til ASTROLOGI under et sygdomsforløb

Gunhild Weisbjerg

I juni 1985 fandt jeg en morgen min 7 årige datter Birgitte bevidstløs. Det viste sig  at det var et epileptisk anfald. Birgitte kom i traditionel medicinsk behandling. Desværre tålte hun medicinen meget dårligt. Fra at være en mere end livlig pige blev hun stille og sløv. Jeg kunne faktisk slet ikke kende hende mere!

Har sygdom noget med astrologi at gøre
Birgitte er født i vandmandens tegn. Og sygdomme for vandmænd kan være noget med hjernens svingninger/elektricitet. Da tegnet er styret af planeten Uranus., som kan have noget med elektricitet at gøre. Nu har jeg også en meget stærk vandmands indflydelse i mit horoskop, som betyder at jeg somme tider går med fødderne i himlen i stedet for på jorden.
(Jeg er for meget oppe i mit hoved. Det betyder eksempelvis, at  jeg hele mit liv har haft talent for at ødelægge el apparater) se ***

Hvorfor fik Birgitte elliptiske anfald
Da min datter så  dårligt tålte den gængse behandling, slog det mig, at jeg måske kunne have en del skyld i hendes epilepsi, fordi jeg ikke kunne “styre” min Uranus. Ja, nu er det altså lidt “syret, men min intuition sagde mig, at jeg projicerede min Uranus energi i Birgitte.  Og så var hun som vandmand modtagelig for denne.

Min intuition – farvet af mit kendskab til astrologi reddede min datters liv
Denne stærke fornemmelse fik mig til  ved en konsultation på hospitalet at afslå videre behandling. Lægerne var rystede.   Kunne de med loven i hånd have indberettet mig, ringet efter en vogn med blå blink eller fratage mig forældremyndigheden, så havde de gjort det. 

Når jeg turde tage det dristige skridt, så var det fordi Birgitte kun havde haft anfald hjemme, når hun lå i sin seng. Min egen læge rystede lidt på hovedet og sagde diplomatisk:”” Mit temperament ville nok have ladet Birgitte fortsætte behandlingen., men jeg ved, du vil dit barn det bedste”.

Jeg bad til Gud om, at jeg havde valgt det rigtige og miraklet Birgitte har ikke haft et epileptisk anfald siden.

***En lille anekdote: Jeg underviste i 80’erne og start 90’erne mange hold i astrologi Når vi havde weekendkurser, sagde eleverne: “Gunhild vil du ikke godt holde dig fra kaffeautomaten, for den gå i udu, og så kan vi ikke købe kaffe resten af weekenden. Vi skal nok købe, det du skal have at drikke”

Læs også Kristina Tranbergs fortælling (definition af begrebet intuition m.m.  klik HER

HAR DU EN FORTÆLLING, SOM DU KUNNE TÆNKE DIG AT SENDE TIL OS?