PRIVATLIVSPOLITIK

https://spirituelmesseportal.dk.
(for kontaktoplysninger se nederst på siden)

HVILKE PERSONLIGE DATA INDSAMLER VI OG HVORFOR INDSAMLER VI DET

Spirituelmesseportal behandler dine personoplysninger  til:

  • Kundehåndtering, hvis du enten som privatperson eller på vegne af en virksomhed indgår i et kundeforhold med Spirituelmesseportal
  • Salg og markedsføring. Fx hvis du tilmelder dig Spirituelmesseportal´s nyhedsbrev
  • Samarbejdspartner, hvis du indleder en form for samarbejde med Spirituelmesseportal

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger:

  • Databeskyttelsesforordningens:
    • artikel 6, stk. 1, litra a, hvis det drejer sig om samtykke (tilmelding til nyhedsbrev eller brug af foto i særlige situationer)
    • artikel 6, stk. 1, litra b, hvis formålet med behandlingen er at opfylde en kontrakt/aftale
    • artikel 6, stk. 1, litra c, hvis der er tale om en retlig forpligtelse, som spirituelmesseportal er underlagt, fx bogføringsloven
    • artikel 6, stk. 1, litra f, hvis der gøres brug af legitim interesse, fx direkte markedsføring.

KOMMENTARER

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Bemærk: Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

MEDIER

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet

COOKIES

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du besøger vores loginside, opretter vi en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og slettes, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

INDLEJRET INDHOLD FRA ANDRE WEBSTEDER

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

HVEM DELER VI DINE DATA MED:

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • Databehandlere, fx økonomisystem mm.
  • I forbindelse med kurser hvor spirituelmesseportal er dataansvarlig, deles dit navn og evt. kontaktoplysninger med de øvrige deltagere
  • I særlige situationer tager og offentliggøre jeg billeder fra fx kurser. Du vil dog altid bliver informeret om dette forud for offentliggørelsen, og jeg indhenter dit samtykke, hvis jeg vurderer, at det er påkrævet.

OVERFØRSEL TIL MODTAGERE i TREDIELANDE, HERUNDER INTERNATIONALE ORGANISATIONER

Spirituelmessportal benytter Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp opbevarer persondata i USA, som er et usikkert 3. land. Mailchimp/The Rocket Science Group LLC er imidlertid selvcertificeret I henhold til Privacy Shield-aftalen. sacredbodysound er opmærksom på, at Privacy Shield-aftalen i juli 2020 blev erklæret ugyldig af EU-domstolen og afventer derfor en erstatning for denne.

HVOR LÆNGE GEMMER VI DINE DATA:

Al persondata som Spirituelmesseportal modtager er oplysninger fra kunden selv. Oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden  for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.            

HVILKE RETTIGHEDER HAR DU OVER DINE DATA:

Såfremt du har afgivet samtykke, så har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte mig på kontaktoplysninger nederst på denne side. Er samtykket givet i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev er det muligt i hvert enkelt nyhedsbrev at tilbagekalde samtykket (afmeld nyhedsbrev).

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.  Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger / indsigtsret:

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse / rettelse:

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning:

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for spirituelmesseportal´s almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling:

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må jeg fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse:

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger / dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

KLAGE TIL DATATILSYNET

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

KONTAKTINFORMATION

Websitet ejes og publiceres af:

https://spirituelmesseportal.dk.

v/ Bodil Lildholdt Rytz
Udmarksvej 23; Holmsø
9690 Fjerritslev

tlf. 4016 0760
bodl.rytz@guldlok.dk

CVR 14 35 27 83

tilbage til spirituelmesseportal